Wie ben ik?

 

Hey, 

Ik ben Laura, het brein achter Lauraly's Dance Company. Al heel mijn leven lang wou ik maar één ding: al dansend op het podium staan. Ik heb dan ook een aantal jaren mogen dansen naast oa. De Romeo's, Wim Soutaer, Filip D'haeze,... ook heb ik mogen dansen in New York en voor een basketbal wedstrijd voor de NBA in Boston en nog zoveel meer.

 

Nu wou ik graag mijn passie verder delen en dansers met dezelfde droom als ik, een kans geven op het podium. Hierdoor is LDC dus ontstaan. 

Wie zijn wij?

Lauraly's Dance Company is niet zomaar een dansgroep; het is een verzameling van getalenteerde en gepassioneerde individuen die geloven in de kracht van beweging, expressie en teamwork. De inspiratie achter de oprichting van dit showteam ontspringt uit mijn diepe liefde voor dans en mijn verlangen om deze liefde te delen met anderen.

 

Met Lauraly's Dance Company streven we ernaar om diep in de harten van ons publiek te raken door middel van betoverende optredens. Of het nu achter artiesten is op het grote podium of op evenementen die sprankelen van energie, wij brengen de magie van dans waar het ook nodig is.

 

Ons team bestaat uit toegewijde dansers die niet alleen getalenteerd zijn, maar ook gedreven en gemotiveerd om samen iets buitengewoons te creëren. Bij Lauraly's Dance Company geloven we in het koesteren van creativiteit, het stimuleren van groei en het vieren van de unieke bijdragen van elk lid.

 

Dus waarom Lauraly's Dance Company? Omdat we niet alleen dansen; we brengen dromen tot leven, inspireren harten en creëren herinneringen die een leven lang meegaan. Sluit je aan bij ons avontuur, en laten we samen de wereld betoveren met de kracht van dans!

 

Vanaf september 2024 zullen wij ook hobbylessen aanbieden. Zo kunnen wij onze passie en liefde voor dans nog verder delen.